Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyByty 2+1 a kkProdej bytu - Všechny lokality

Prodej bytu

Nabídka - [01.10. 2018] Smazat / Editovat / Topovat


NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Nabízíme k prodeji slunný, cihlový byt v osobním vlastnictví v 2. patře 2+kk na Nové osadě o výměře 53m2+30m2 půda, ze které se dá udělat další pokoj je z části zateplená. K bytu náleží 2 sklepní kóje o celkové výměře 23,68m2. Byt je blízko centra cca 5 min jízdy a kousek od lesa je zde klidné prostředí blízko domu pekárna, autobusová zastávka, školka, večerka, tenisové kurty a penzion Hrad. V domě jsou 4 bytové jednotky, které v roce 2016 udělaly rozdělení práv k domu na práva k jednotkám a zrušení podíl. Spoluvlastnictví.
Byt je po kompletní rekonstrukci v roce 2010 ložnice, chodba, koupelna, kuchyň: rozvody elektřiny v mědi, vodovodní trubky v plastu, podlaha plovoucí, snižování stropů. V roce 2016 rekonstrukce kuchyň a obyvák: rozvody elektřiny v mědi, podlaha plovoucí, všude nové plastové okna a nové omítky.
Byt se skládá z kuchyně, obýváku, ložnice (ve které je krb, možno vytápět rozvody tepla jsou v celém bytě), chodby, koupelny a WC(dohromady) a půdy ze které se dá udělat další místnost.
Výhodou tohoto domu je , že máte parkování před domem. K bytu prodáváme také zahradu o výměře 173m2 s ovocnými stromy (jabloň, švestka, broskev, vinná réva- vše nadmíru plodí, možnost pěstování bylinek, grilování s posezením a krbem pod pergolou, bazén atd.
Celkové nízké náklady na bydlení cca 3000,-kč/měsíčně. Doporučujeme prohlídku.

Kontakt: 602 864 002



Jméno: Daniel Virág
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420602864002
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 2 500 000 Kč
Již vidělo: 856 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu


Kontaktujte inzerenta